Gårdsgrillfest

Igår hade föreningen bjudit på grillfest på gården och det blev riktigt bra. Hade anmält för två personer och det var supersvårt att ta med någon. Alla var upptagna eller bortresta men Yen kunde tillslut gå med mig. Var god mat och till efterrätt fick man äta mjukglass! Vi gick rätt tidigt för att det var ganska kallt och det var bara massa vuxna. Vi gick upp och var hemma hos Yen en liten stund och de hade gäster hemma som snart skulle äta middag så fick joina men var redan proppmätt. Gott var det! När jag kom hem så somnade jag nästan direkt! 
 
 

Farewell-BBQ

Snart ska Lappis och Fanny åka iväg för en termins utbyte. De hade ordnat knytis-grill så man fick ta med sig det man ville grilla. Mycket trevligt och fick träffa många man inte träffat på länge. Hade tagit med spel så vi gick upp och spelade lite också. 
 
 

#Lorcawedding

I lördags 8 augusti var vi på det finaste bröllopet. Dona och Isabelle gifte sig! Det var så himla vackert och de är verkligen världens finaste par. Det var riktigt lyckat och fint. Helt magiskt!