American Table

Äntligen hade vi planerat in en brunch på American Table i Hotel Clarion Sign! Hade fått ett presentkort från Lappis och Fanny när jag fyllde 21 år (alltså nästan ett år sen!) men idag kom den till användning. Jobbade innan brunchen och bad kollega att komma in tidigare för att jag skulle hinna med. Det är alltid lite pirrigt och stressigt då de som jobbar efter mig nästan 9 av 10 gånger kommer sent! Han kom iallafall i tid och jag hann fixa lite innan Carlos kom med bilen och hämtade mig (han skulle jobba efter brunchen). 
 
Vi parkerade en bit bort så fick ta en promenad i slasken till hotellet. Klockan var inte ett än så det var kö till bordplaceringen och efter en kort väntan så fick man gå in. Stället är verkligen superpopulärt och man måste boka för att få plats, och i god tid ska man boka också!
 
Vi fick ett ganska bra bord där vi satt två stycken en liten bit ifrån där man hämtade maten vilket var skönt för där var det ju kö hela tiden. Fanns rätt mycket mat att välja mellan så det var bara att börja. Körde två gånger kall mat, lite varmt och sen efterrätt. Den kalla maten var nog bäst och efterrätten var nog lite för söt för min del.
 
Brunch kostar 325kr/person på American Table
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FBF: Shilin Market Taiwan

Taipei Shilin Market 2014
 
Här är lite bilder från senaste resan i Taiwan. Deras nattmarknader är helt obeskrivliga. Det är så livligt och så mycket små stånd med mat och kläder, juicer och frukt. Vi hade superkul och var helt faschinerade av vad som fanns. Försökte ta massa bilder och åt massa. Fördelen med att resa många är att man kan dela på allt gott och smaka på flera saker, sen är ju nackdelen självklart att alla vill se olika saker. Semestern i Taipei var iallafall fantastisk (förutom när jag var sjuk). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back on track

Hej hej! Jag lever nu igen! Kort sagt: har varit supersjuk och varit på akuten två gånger och sen inskriven en kväll på sjukhuset. Hade fått njurbäckeninflammation och fick dropp och intravenös antibiotika. Nu mår jag mycket bättre och har varit i skolan och haft 3 föreläsningar idag! Superskönt att bli frisk igen! Har missat så mycket. Tack till alla vänner och familjen som skickat fina hälsningar!
 
Träningen får jag för tillfället (tyvärr) lägga åt sidan. Ska ta antibiotika i 10 dagar så de dagarna får jag inte träna och sen ska jag känna mig helt frisk för att börja igen. Ska lyssna på läkaren för vill verkligen aldrig bli sjuk igen! 
 
Imorgon är det jobb och sen ska jag och Carlos äntligen utnyttja presentkortet av Lappis och Fanny som jag fick på min 21-årsdag (nästan ett år sedan) och då ska vi på en mysig lördagsbrunch!